Fusilli met zeekraal en gepofte paprika
35
Minuten
Gemiddeld
Bereiding
Snel te bereiden spiraalvormige pasta. De eiwitarme Fusilli pasta is een aanrader voor pastaliefhebbers. Het gerecht wordt afgewerkt met zeekraal en gepofte paprika.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Leg de paprika in kleine stukken in een ovenschaal. Spreid de oregano en de knoflook over de paprika en doe dit vervolgens 10 minuten in de oven.
- Kook ondertussen de Loprofin Fusilli* volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Doe de olijfolie in een bakpan. Fruit de zeekraal ongeveer 4 minuten aan op middelhoog vuur.
- Voeg vervolgens de paprika en de fusilli toe. Breng op smaak met peper en zout. Haal van het vuur en roer er de crème fraîche door.
Tip van de chef
Vervang ter afwisseling eventueel de Loprofin Fusilli door Loprofin Spaghetti*.
Info
- Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per eiwitarm product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de eiwitarme recepten.
- *Loprofin Fusilli en Loprofin Spaghetti zijn voedingen voor medisch gebruik. Dieetvoedingen bij aangeboren stofwisselingziekten of aandoeningen waarbij een eiwitbeperkt dieet noodzakelijk is. Te gebruiken onder medisch toezicht.
Ingrediënten
Voor 3 porties
- 250 g Loprofin fusilli
- 100g rode paprika
- 50 g zeekraal
- 50 g creme fraiche
- 10g oregano
- 5 g olijfolie
- 3 g witte peper
- 2 g zout
- 2 tenen knoflook
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | 1201 |
---|---|
Vetten (g) | 24.4 |
Vezels (g) | 8.1 |
Koolhydraten (g) | 234.6 |
Eiwitten (g) | 6.1 |