Witlofsalade

Bereiding
Een heerlijke zomerse salade! Deze eiwitarme witlofsalade maak je klaar in minder dan 15 minuten. Kan geserveerd worden als bijgerecht bij een ander eiwitarm gerecht.
- Snijd de witlof, appel en bleekselderij in dunne reepjes.
- Meng dit met de mayonnaise.
- Leg dit in een kom en strooi de zilveruitjes erover.
- Strooi vervolgens de fijngesneden selderij erover.
Tip van de chef
Serveer bij de jackfruit vegan stoof.
Info
- Ondanks zorgvuldige berekening kunnen voedingswaarden afwijken per eiwitarm product. Raadpleeg daarom altijd uw diëtist bij gebruik of aanpassingen van de eiwitarme recepten.
- Bij de berekening van de voedingswaarden is er geen rekening gehouden met de ‘tip van de chef’. Raadpleeg uw diëtist voor meer informatie.
Ingrediënten
Voor 1 portie
- 80 g witlof
- 80 g zoetzure zilveruitjes
- 40 g fuji appel
- 30 g bleekselderij
- 10 g Rabeko mayo zero
- 4 g verse selderij
Voedingswaarden
Energie (Kcal) | 75 |
---|---|
Vetten (g) | 0.6 |
Vezels (g) | 3.3 |
Koolhydraten (g) | 13.5 |
Eiwitten (g) | 2 |